Acties

Hier worden regelmatig nieuwe aanbiedingen vermeld, dus houdt deze acties in de gaten

Nieuwe behandeling : bindweefsel + Bee Venom Mask .

Een perfecte combinatie van een stevige bindweefselmassage + het Bee Venom Mask. Heel effectief met supermooi resultaat. Speciaal voor de verslapte, vale huid met rimpels en lijntjes. Een fantastische anti-aging! Kijk voor meer info op de pagina Specialisaties

Aanbieding: 45 minuten € 55,00 i.p.v € 60,00 of 60 minuten € 65,00 i.p.v. € 70,00

Ter kennismaking: de nieuwste behandeling Puurr Aroma ritueel van 90 minuten


Een super mooie behandeling met etherische oliën, heerlijk geurende aromacomposities, stempelmassages, hydromassage met lavendel en lijnzaad, rozenkwartsmassage. Uiteraard wordt het gezicht gereinigd en gescrubd en kunt u kiezen uit een fruitzuurpeeling of de bindweefselrollers om de huid te doorbloeden. Voor een superzachte, gehydrateerde en goed doorbloedde huid en een heerlijke geurbeleving. 
Aanbiedingsprijs van € 80,00 voor € 75,00

Wenkbrauwpoeder van € 20,00 nu voor € 15,00

Weer verkrijgbaar bij Bee natural: prachtige set wenkbrauwpoeder met kwastje + 3 verschillende sjabloontjes om zelf snel en makkelijk perfecte wenkbrauwen te maken die de hele dag mooi blijven. 

Kadobon nodig? Nu ook via de mail te bestellen!!

Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Daar maak je toch iedereen blij mee?

Kadobonnen kunnen voortaan ook via de mail besteld worden. U mailt ons uw opdracht met het gewenste bedrag (of eventueel de gewenste tekst) en het adres waarnaar de bon verstuurd moet worden. Na ontvangst bevestigen wij uw bericht met het verzoek het bedrag over te maken. Zodra dit op onze rekening gestort is, sturen wij binnen 2 dagen de kadobon naar het gewenste adres. Zo heeft u altijd het juiste kado voorhanden!!