Behandelingen

Puurr Skin improvement behandelingen (anti-aging)

Dit zijn dé anti-aging behandelingen van Puurr. Sowieso een super anti-aging voor elke huid, want je ziet en voelt duidelijk dat het iets voor je huid doet! Maar vooral  geschikt voor de slecht doorbloede, vale, verslapte en rokershuid, bij hyperpigmentatie en voor  een mooiere huidstructuur bij de huid met grove poriën.  

Puurr Intense ritueel van 75 minuten die bestaat uit: vapozone, reiniging met sponjes, scrub met pads, Acid peeling (op basis van 10% fruitzuur) met tussendoor nek/schoudermassage, huid tonifiëren met tonicwatjes, huidverbetering met de titanium dermaroller waarin 540 miniscule naaldjes van 0,5 mm (ofwel  microneedling), opbrengen hyaluron concentraat, intense mask (heerlijk verkoelend alginaat masker) met massage hoofd/nek/schouders, reiniging met hot towel, huid tonifieren met nevel van tonicspray,aanbrengen dag/nachtcreme gemengd met rijke olie

Puurr extra intense ritueel van +120 minuten die bestaat uit: evt. ontharen en epileren, intro massage nek/schouders, vapozone, reiniging met sponsjes, scrub met pads, Acid peeling, onzuiverheden verwijderen, tonifiëren, skinimprovement met de dermaroller (microneedling),opbrengen hyaluron concentraat, intense mask (heerlijk verkoelend alginaat masker) met massage hoofd/nek/schouders, reiniging met hot towel, massage gezicht met rijke olie, reiniging met hot towel, huid tonifieren met nevel van tonicspray, aanbrengen dag/nachtcreme gemengd met rijke olie.

Het verschil in beide behandelingen is dat de extra intense ritueel incl. epileren, onzuiverheden verwijderen, intro massage (met warme kruidenstempels + drukpuntmassage) en nog de gezichtsmassage er extra bij is 

Living Nature bindweefselmassage + Bee Venom behandeling 45 min of 60 min (anti-aging)

Speciaal voor de verslapte vale huid met rimpels en lijntjes.

Bindweefselmassage:

stimuleert de huid + onderliggende weefsels waardoor betere opname van werkstoffen;

verstevigt, verbetert en versterkt de huid;

vervaagt mimische lijnen en gaat "gewoonte" rimpels tegen

Bee Venom Masker:

vermindert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid voller en steviger;

geeft de huid een gezonde en jeugdige gloed en versterkt bindweefsel;

verfijnt huidstructuur

Gezichtsbehandeling Living Nature 90 min. (uitgebreide behandeling)

Modelleren wenkbrauwen, reinigen, aangepaste peeling, verwijderen van onzuiverheden/gerstekorrels, uitgebreide massage met etherische oliën, hand- of voetmassage tijdens het masker en nabehandeling

Luxe gezichtsbehandeling Living Nature 90 min.

De luxe gezichtsbehandeling is dezelfde als de uitgebreide behandeling waarbij de peeling wordt vervangen door het Manuka honingmasker & kristal massage en als extra toevoeging een heerlijke en weldadige rijststempel massage.

Het Manuka honingmasker hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Het resultaat is verbluffend en direct op te merken! Voor een intensieve werking wordt uw gezicht tijdens dit masker gemasseerd met rozenkristallen.

De rijststempels bestaan uit natuurzijde, biologische basmatirijst en Manuka pulver. De geur van rijst werkt hierbij rustgevend en de verwarmde massage balsem zorgt voor een bijzondere wellnesservaring

 

Aromatische verwenbehandeling "Roos" 90 min.

Een pure verwennerij voor elke huid, maar in het bijzonder voor de ouderwordende huid. Zodra u de salon binnenkomt komt het aangename rozenaroma u tegemoet. De behandeling bestaat uit een reiniging van gezicht en hals, het modelleren van de wenkbrauwen, een aangepaste peeling, verwijderen van onzuiverheden/gerstekorrels, een uitgebreide massage met etherische oliën, een  hand- of voetmassage tijdens het masker en een nabehandeling. Aan de massageolie en het masker word pure roos (etherische) olie toegevoegd. 

Wist u dat er 30 rozen nodig zijn om 1 druppel roos etherische olie te maken? Ervaar ook deze heerlijke wellnessbehandeling als een ware verwennerij!

Korte rugmassage voorafgaand aan gezichts- of andere behandeling

duurt 15 minuten  

Face cupping 30 minuten

Reininging hals, decoleté en gezicht; scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen, een korte gezichtsmassage en een gezichtsmasker afgestemd op het huidtype. Tijdens de reiniging en de gezichtsmassage wordt er met de facial cups gemasseerd.

Rug-, schouder- en nekmassage

duurt 30 minuten

 

Hotstone massages

Hot stone lichaamsmassage 45 minuten                           

Hot stone massage 90 minuten (uitgebreide lichaamsmassage)

Hot Stone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen. Daarnaast is het een heerlijke verwenning en super onstpannend. Bij deze massage wordt zowel met warme stenen als met de handen uitgebreid gemasseerd.

Body sugaring (ontharen)

Het alternatief voor harsen! Minder pijnlijk!

Body sugaring is ontharen met suikerpasta om op een natuurlijke, veilige en zachte manier van ongewenst haar af te komen voor zowel vrouwen als mannen. De haren breken niet af,  de methode irriteert niet en ingegroeide haren behoren tot het verleden.

Het resultaat is een zachte, mooie huid omdat het tegelijkertijd dode huidcellen verwijdert. Op den duur leiden de behandelingen zelfs tot een vermindering van de haargroei. De suikerpasta is geschikt voor alle huidtypen (ook psoriasis en suikerziekte) en kan overal op het lichaam gebruikt worden.

Kijk bij Tarieven voor de mogelijkheden en prijzen

Puurr Zen Ritueel behandelingen

Uniek aan de Zen gezichtsbehandelingen is dat elke behandeling begint met een intromassage. Deze bestaat uit een combinatie van het gebruik van grote verwarmde en heerlijk geurende kruidenstempels en een massage van de nek en schouders. Er zijn behandelingen van 60 minuten en ± 90 minuten. De huidverbetering tijdens de behandelingen van 90 minuten bestaat o.a. uit een 10 minuten durende massage van gezicht en decolleté met speciale huid/bindweefselrollers en evt. de fruitzuurpeeling AHA 10% (10 min extra, meerprijs € 7,50 ). Door het gebruik van de bindweefselrollers wordt het onderhuidsbindweefsel gestimuleerd. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevorderd. Dit geeft een stevige, volle en frisse huid. Ook stimuleren de rollers de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen weer beter worden opgenomen. De fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen, verfijnt het huidrelief en werkt oplichtend bij hyperpigmentatie.

Tijdens de behandelingen wordt veel gemasseerd: aan het begin  (de intromassage), tijdens de behandelingen een uitvoerige massage tussendoor (vooraf gegaan en afgesloten met de warme kruidenstempels) en tijdens het masker (een hoofd/oor en voetenmassage)!

Base Puurr Zen treatment van 60 minuten bestaat uit: intro massage nek/schouders, vapozone, reiniging en peeling, massage met Zen oil, masker en creme. Eventueel als extra de fruitzuurpeeling (10 minuten extra)

Intense Puurr Zen treatment ± 90 minuten bestaat uit: intro massage nek/schouders, vapozone, reiniging en peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, aanbrengen serum, bindweefselmassage met rollers, aanbrengen boaster (intensief serum), massage met Zen oil, masker en creme. Eventueel als extra de fruitzuurpeeling (10 minuten extra)

Puurr Aroma ritueel ± 90 minuten bestaat uit: epileren, intro massage nek/schouders met etherische oliën, kruidenstempels en rozenkwartsstenen; reiniging met cupping, scrub en fruitzuurpeeling met vapozone ( i.p.v. peeling kan ook bindweefselmassage met rollers) aanbrengen hyaluronserum; onzuiverheden verwijderen; hydromassage met lavendel en lijnzaadstempels; rozenkwartsmassage; masker waarbij massage van hoofd, oren en voeten, en tenslotte aanbrengen crème. Voor een superzachte, gehydrateerde en goed doorbloedde huid en een heerlijke geurbeleving

Gezichtsbehandeling Living Nature 60 min (dieptereiniging + warme honingmasker)

Modelleren wenkbrauwen, reiniging, peeling, warme Manuka honingmasker & kristalmassage, verwijderen onzuiverheden/gerstekorrels, masker en nabehandeling.

Het Manuka honingmasker hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Het resultaat is verbluffend en direct op te merken! Voor een intensieve werking wordt uw gezicht tijdens dit masker gemasseerd met rozenkristallen.

Verstevigende pakking Living Nature bij de gezichtsbehandelingen

Pakking op basis van etherische oliën en plantaardige ingrediënten ter stimulering van de doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid er vitaal en glad uit ziet.

De natuurlijke manier van anti-aging! Bij de behandelingen komt deze pakking dan in plaats van het masker

 

Gezichtsbehandeling man

Een effectieve en ontspannende gezichtsbehandeling van 90 minuten.

Gezichtsmassage 25 minuten

Ontspannende massage van gezicht, decolleté, hals, nek, schouders en bovenrug. Incl. reiniging en nabehandeling

Body cupping

30 min. cupping met vooraf scrubben van de rug, nek en schouders 

Stoelmassage van 25 minuten

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De behandeling vindt plaats door de kleren heen en duurt circa 20 minuten.
De specifieke technieken stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Dit werkt zowel preventief, als gericht op herstel. De behandeling is bijzonder aangenaam om te ondergaan en is erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om u vervolgens weer fit en alert te laten voelen.

Ideaal voor mensen die voor hun werk vaak achter de computer zitten!

Epileren en verven

Kijk bij Tarieven voor de mogelijkheden + prijzen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk door u gewenst bedrag. Graag vooraf bellen zodat de bon voor u klaar gelegd kan worden.

Cadeaubonnen kunnen voortaan ook via de mail besteld worden. U mailt ons uw opdracht met het gewenste bedrag (of eventueel de gewenste tekst) en het adres waarnaar de bon verstuurd moet worden. Na ontvangst bevestigen wij uw opdracht en sturen u een betalingsverzoek. Zodra wij het bedrag op onze rekening ontvangen hebben, sturen wij binnen 2 dagen de cadeaubon naar het gewenste adres. Zo heeft u altijd het juiste cadeau voorhanden!!