Reacties

Janneke schreef op 10-09-2015:

Nooit eerder zo genoten van een gezichtsbehandeling. Heerlijke geuren, fijne producten, een super warm honingmasker(wat een belevenis), fantastische massage en goed advies. Een topadres en zeker een aanrader! Heb meteen weer een nieuwe afspraak gemaakt en kijk daar nu alweer naar uit!

Nienke schreef op 17-01-2014:

Zojuist de nieuwe huidverjongingsbehandeling gehad bij Bee natural. Heeeeeeeeeeeeerlijk om te ondergaan (zo ontspannend dat ik bijna in slaap viel!) en m'n huid tintelde helemaal en zag er super doorbloed en goed uit. Wat een bijzondere combinatie van massages, packing, weldadige oliën en gebruik van natuursteen. Ik was echt verrast over zowel het resultaat als de behandeling. Een aanrader!

Rita schreef:
2013-11-08
Wat een super behandeling heb ik gehad. Alles was perfect. Goede adviezen, lange en weldadige massage. Zo ontspannend ook en met een prachtige huid en herboren gevoel weer naar buiten. Heerlijk gewoon. Ik kom gauw weer!

Ivonne Vlaar schreef:
2013-10-31
Van mijn schoonzus Lia kreeg ik voor mijn verjaardag een gezichtsbehandeling bij Bee natural.Zij wist uit ervaring dat ik hier zeker van ging genieten.En ze heeft niks te veel gezegd.Wat een verwennerij.Heerlijk Dorry, zoals jij overal de tijd voor neemt.Dank ook voor jouw warme stenen op het honingmasker en mijn warme voeten na de massage. Ik vraag dit nu natuurlijk ieder jaar voor mijn verjaardag.L.Gr.

Jolanda floris schreef:
2012-09-19
Hallo Dorry, Wat 'n leuke salon en site heb je! Ik weet zeker dat ik binnen kort 'n afspraak met je ga maken! Ik heb er zin in om 'n heerlijke behandeling weet allen nog niet welke, de keuze is reuze!

Annet schreef:
2011-10-13
Lieve Dorry, vandaag een heerlijk ontspannende ochtend bij jou gehad. Eerst even het harsen en daarna super genoten van de peelings, gezichtsmassage en alle andere cremes die je erop deed. Wat er verwennerij allemaal! Was er echt even aan toe en jij hebt mij weer even lekker verwend! Voelt weer super allemaal.Kom snel weer langs met mam. Liefs Annetje xxx

Marloes schreef:
2011-01-17
Dorry, wat heb ik vanmiddag weer heerlijk bij je gelegen. Je kan er wat van in die leuke salon van je!

Lia schreef:
2010-10-12
Wat jammer Dorry, dat we nu weer zo ver weg zijn, het was echt heerlijk om bij jou in de stoel te liggen, vooral de middag voor we het vliegtuig ingingen, zo heerlijk ontspannend, ook de creme die je voor mij gemaakt hebt voelt heel goed en voedend, ben er heel blij mee en zal daar zeker mee door willen gaan, ook die tip om het living nature masker s'nachts te gebruiken is fantastisch omdat m'n huid zo droog is, het voelt heel goed s'morgens, het is jammer dat je zo ver bent anders zou ik je elke maand een bezoekje brengen, ook namens je vader die er zo van heeft genoten, bedankt hoor

Natasja schreef:
2010-05-18
Hoi dorry, Wat ziet je site er mooi uit! Om trots op te zijn hoor! Laatst die heerlijke gezichtsbehandeling bij je gehad, geweldig! Wat ben jij goed in staat om mensen met een goed gevoel weg te laten gaan! Groetjes, Natasja Borst

Sonja schreef:
2010-04-13
Mooie site =) Ik kom zeker een keertje langs! groetjes Sonja gezond en well

karin bakker schreef:
2010-03-16
een kado bon gekregen voor een heerlijke gezichtsbehandeling o o wat was dat lekker en zo ontspannen en tussendoor nog een handmassage,hoe bedoel je word verwend en zo realext ,je voelt je er meteen thuis top dorry bedankt en ik kom zeker terug en mijn dochter nikita die begon ook al wanneer mag ik dus die vraagt bonnen voor haar verjaardag ,leuk hoor

gonda schreef:
2010-01-18
buiten guur en koud binnen heerlijk warm met een lekker luchtje werkt meteen ontspannen rustig muziekje erbij .top behandeling fijn tot de volgende keer.

Petra schreef:
2010-01-13
Vanmiddag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad! Het was echt een heerlijk ontspannen 90 min. Top Dorry!

Cora schreef:
2009-12-16
Net terug van een heerlijke hotstone massage. Wat een verwennerij!!! Het was echt goed.

Melanie schreef:
2009-11-28
Aangenaam verrast was ik toen ik de eerste keer binnenkwam. Ik voelde me hier meteen thuis en wat een aandacht krijg je als klant! Dorry geeft goede adviezen en neemt echt de tijd voor je met van begin tot eind een heerlijke verwennende en ontspannende behandeling. De salon straalt rust en professionaliteit uit waar het gebruik van de puur natuurlijke producten en de heerlijke aromatische olieën je een perfect wellness gevoel bij bezorgen. Ik ben erg blij dat ik Bee natural gevonden heb. Echt een aanrader! Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak.