Bee natural | Huidverzorgings- en massagepraktijk

Specialisaties

U kunt bij Bee natural voor de volgende specialisaties terecht:

  • Puurr Zen Ritueel behandelingen
  • Aromatherapie
  • Cupping
  • Warme honingbehandeling
  • Hotstone massage
  • Body sugaring
  • Verwijderen ongewenste huidoneffenheden 
  • Rijke huidverjongings/meridiaan behandeling Living Nature

U kunt hieronder de uitgebreide uitleg per specialisatie lezen

content image

Zen Ritueel behandelingen

Uniek aan deze Zen gezichtsbehandelingen is dat elke behandeling begint met een intromassage. Deze bestaat uit een combinatie van het gebruik van grote verwarmde en heerlijk geurende kruidenstempels en een massage van de nek en schouders. Er zijn behandelingen van 60 minuten en ± 100 minuten. De huidverbetering tijdens de behandelingen van ± 100 minuten bestaat o.a. uit een 10 minuten durende massage van gezicht en decolleté met speciale huid/bindweefselrollers en evt. de fruitzuurpeeling AHA 10% (meerprijs € 10,00 extra 10 min.). Door het gebruik van de bindweefselrollers wordt het onderhuidsbindweefsel gestimuleerd. Zo worden de fibroblasten versterkt en wordt de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevorderd. Dit geeft een stevige, volle en frisse huid. Ook stimuleren de rollers de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen weer beter worden opgenomen.

De fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen, verfijnt het huidrelief en werkt oplichtend bij hyperpigmentatie bij behandeling in kuurverband.

Tijdens de behandelingen wordt veel gemasseerd: aan het begin (de intromassage), tijdens de behandelingen een uitvoerige massage tussendoor (vooraf gegaan en afgesloten met de warme kruidenstempels) en tijdens het masker (een hoofd/oor en voetenmassage)!

 

content image

Aromatherapie

Ook bij Bee natural: aromatherapie
Bee natural werkt al vanaf het begin met etherische oliën. U kunt dan ook bij ons terecht voor behandelingen en adviezen over aromatherapie en voor oliën, cremes, lotions etc. op basis van etherische oliën, die speciaal op u worden afgestemd en bereid.

Wat is aromatherapie?
Aromatherapie is het gebruik van geneeskrachtige oliën, die aan natuurlijk plantenmateriaal zijn onttrokken, om gezondheid, evenwicht en welzijn te bevorderen.
De etherische oliën hebben een krachtige, positieve werking op lichaam , geest en gemoedsstemming. De etherische oliën worden bereid uit heilzame kruiden, planten, harsen, wortels en bomen. Aromatherapie is een van de oudste vormen van geneeskunde.

Aromatherapie bij aandoeningen
Etherische oliën kunnen bijvoorbeeld heel goed worden ingezet bij hoofdpijn, stress, verkoudheid, griep, zweetvoeten, concentratieproblemen, vermoeidheid, menstruatiepijn, slapeloosheid etc.

Aromatherapie voor de huid
Ook kunnen etherische oliën veel betekenen bij diverse huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, gevoelige huid, cellulitis, eczeem, droge huid, vette huid, striae en het bestrijden/voorkomen van rimpelvorming.

Hoe werkt aromatherapie?
Etherische oliën komen op verschillende manieren in het lichaam. Ze worden opgenomen door de huid en komen vervolgens terecht in de bloedsomloop. Ze kunnen ook ingeademd worden en komen dan via de longen in het bloed. Tenslotte roepen ze via de neus prikkels op die via de hersenen aanleiding geven tot ontspanning, stimulering en zelfs pijnbestrijding.

content image

Het gebruik van etherische oliën
U kunt genieten van hun heerlijke geur of ze kunnen worden toegepast als schoonheids- of geneesmiddel in kompressen, cremes, oliën, lotions, shampo’s, (stoom)baden en verdampers en bij massages.

Veilig gebruik
Etherische oliën kunnen veilig gebruikt worden. Er zijn maar een paar contra-indicaties en sommige oliën kunnen niet (altijd) gebruikt worden. 

Aromatherapie bij Bee natural
De harmonie tussen uw innerlijke en uiterlijke schoonheid zorgt voor een goede balans in het leven en geeft u een gezonde uitstraling. Laat ook uw huid de weldaad en de kracht ervaren van heerlijk geurende etherische oliën, die boordevol werkstoffen zitten, uw huid voeden, rustig maken, stimuleren en in evenwicht brengen. Een 100% natuurlijke (gezichts)behandeling die niet alleen symptomen bestrijdt maar ook van binnenuit werkt, dus de oorzaken tegengaat.
Speciaal voor u wordt tijdens uw behandeling met deze diep werkzame etherische oliën een unieke gezichtsbehandeling samengesteld (of bijvoorbeeld een olie voor een lichaamsmassage), volledig afgestemd op u en uw huidtype. Aromatherapie is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen met huidproblemen, of 'een huid die nergens tegen kan'. Meestal wordt de aromatherapie ingezet bij acne. Aromatherapie heeft bewezen zeer effectief, maar op zachte wijze, acne aan te pakken. U heeft dan snel een mooiere, gavere en gezondere huid.
Daarnaast kunt u bij Bee natural terecht voor speciale oliën of cremes ter bestrijding van verschillende aandoeningen als hoofdpijn, slapeloosheid, haaruitval, spataderen, vermoeidheid en neerslachtigheid. Uiteraard kan er voor uw huidproble(e)m(en) ook een eigen olie of creme bereid worden.

content image

Cupping

Facial Cups behandeling

De Facial Cups behandeling bestaat uit een reiniging van decolleté, hals en gezicht, een scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen, een korte gezichtsmassage en een gezichtsmasker afgestemd op het huidtype. Tijdens de behandeling wordt er met de Facial Cups gemasseerd tijdens de reiniging en de gezichtsmassage.

Wat is cupping massage?

Er wordt gemasseerd met de siliconen vacuüm cups van Bellabaci. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Op deze wijze wordt er op een succesvolle manier een behandeling gegeven met een geweldige ontspannende en helende werking.De Facial Cups zorgen voor een optimale stimulatie van de huid en onderliggend weefsel (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedsomloop verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Het verwijdert mee-eters omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd en de huid hierna er schoon en fris uit gaat zien. 

De massage met de Facial Cups is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid terug te krijgen. Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en de elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en wordt deze verstevigd.

Voordelen

- Verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
- Verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
- Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
- Verbetert en verzacht littekenweefsel
- Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
- Betere opname van werkstoffen
- Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
- Verfijnt de poriën
- Vermindert rimpels en fijne lijntjes
- Draineert vochtwallen en onderkin
- Het losmaken van verklevingen
- Heeft een vaatverstevigende werking

De Facial Cups behandeling kan niet worden toegepast bij acne, couperose, open wonden, erg verslapte huid, een zeer gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op een ontstoken huid.

De Facial Cups kunnen voor een verbeterend resultaat ook dagelijks thuis worden gebruikt. Vraag hiervoor om meer informatie tijdens de behandeling.

---------------------------------------------------------

Body cups behandeling

Voor het lichaam is er eenzelfde behandelwijze, maar dan met grotere Body cups. Deze behandeling is voor iedereen die o.a. last heeft van pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae.

Body cupping op de rug helpt o.a. om vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren, afval- en gifstoffen uit de spieren af te voeren, de spierspanning te verbeteren, blokkades op te heffen en het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

------------------------------------------------------------------------

Cupping tegen cellulite

Door thuis zelf elke dag de probleemplekken ongeveer 8 minuten met de bodycups te masseren, ziet u na enkele dagen al resultaat!

content image

Warme honing

Direct een gladde en stralende huid met deze oppepper!

Het warme manuka honingmasker zorgt voor een optimale ontspanning en verwijdert zeer effectief dode huidcellen. De manuka honing hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Het resultaat is verbluffend en direct op te merken! Voor een intensieve werking wordt uw gezicht tijdens dit masker gemasseerd met 2 grote verwarmde rozenkristallen.

 

content image

Hotstone massage

Hot Stone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen. Daarnaast is het een heerlijke verwenning en super onstpannend. Bij deze massage wordt zowel met warme stenen als met de handen uitgebreid gemasseerd.

 

content image

Body sugaring

Body sugaring (ontharen)

Het alternatief voor harsen! Minder pijnlijk!

Body sugaring is ontharen met suikerpasta om op een natuurlijke, veilige en zachte manier van ongewenst haar af te komen voor zowel vrouwen als mannen. De haren breken niet af, de methode irriteert niet en ingegroeide haren behoren tot het verleden.

Het resultaat is een zachte, mooie huid omdat het tegelijkertijd dode huidcellen verwijdert. Op den duur leiden de behandelingen zelfs tot een vermindering van de haargroei. De suikerpasta is geschikt voor alle huidtypen (ook psoriasis en suikerziekte) en kan overal op het lichaam gebruikt worden.

Kijk bij Tarieven voor de mogelijkheden en prijzen

content image

Verwijderen ongewenste huidoneffenheden

Wilt U ook af van die vervelende en storende huidoneffenheden? Maak nu bij Bee natural een afspraak voor een behandeling met het "Tele-weg" apparaat om deze snel en veilig te laten verwijderen!

U kunt voortaan bij Bee natural terecht om o.a. de volgende huidoneffenheden te laten verwijderen:

Couperose, ook wel tele's genoemd, ontstaat op de dunnere plekjes van je huid wanneer de haarvaatjes verslappen en niet meer kunnen samentrekken. Daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid.

Kleine rode spinnetjes (spinneavi)

Rode bloedblaasjes

Steelwratjes, dit zijn kleine wratjes die met een klein “steeltje” aan de huid vastzitten

Fibromen

Pigmentvlekjes

Ouderdomsplekjes (hyperkeratose)

Bee natural heeft daar nu een blijvende oplossing voor: de Tele-weg.

 

Hoe werkt de Tele-weg?

Na een intake gesprek en een controle van de te behandelen plekken kan de behandeling gestart worden. De Tele-weg coaguleert de ontsierende rode adertjes, en verwijdert fibromen en kleine storende huidoneffenheden heel snel, gemakkelijk, zonder littekens, veilig en blijvend. Voor sommigen kan het iets onaangenaam zijn maar het wordt niet als pijnlijk ervaren (hangt ook af van de te behandelen plek). Na enige dagen vormt zich een heel fijn korstje op het behandelde gebied, waarna de huid vanzelf geneest binnen 7 tot 10 dagen. U ziet er daarna niets meer van! Bij het behandelen van tele’s zijn de adertjes zelfs direct verdwenen. De meeste behandelingen duren maar enkele minuten. Voor behandeling van meerdere oneffenheden of grotere gebieden moet een aparte afspraak gemaakt worden. Probeer in deze tijd de zon te vermijden, dus doe dit niet vlak voor een vakantie!

Voor wie geschikt?

In principe kan iedereen zich met de Tele-weg laten behandelen, er zijn echter een paar contra-indicaties. Er kan bijv. niet behandeld worden als er sprake is van een metalen prothese, bij hart- en vaatziekten of bij een pacemaker. Uw Bee natural huidspecialist kan u hier verder meer over vertellen. Voor vragen kunt u altijd bellen met 06-16308347.

Nog een groot voordeel van deze methode is dat u hierbij geen speciale produkten hoeft aan te schaffen.

content image

Rijke huidverjongings/meridiaan behandeling van Living Nature

Wat is acupressuur of drukpuntmassage?

Volgens de Chinese heelkunde vloeit de energie in ons lichaam door 12 onzichtbare meridianen (energiebanen). Als deze energiebanen blokkeren ontstaat onbalans wat schadelijk effect op onze huid en lichamelijke gezondheid kan hebben. Ervaren reflexologen kunnen een veranderde structuur onder de opperste huidlaag van het gezicht voelen in de vorm van kleine zand- of graankorreltjes. Het stimuleren van de meridiaanpunten op het gezicht is bijzonder effectief in het afbreken van deze afzettingen. Daarnaast heeft het ook een positief effect op het grote aantal zenuwen en bloedvaten die zich in het gezicht bevinden.

Tijdens de oppeppende huidverjongingsbehandeling van Living Nature wordt o.a. de acupressuurmassage (=drukpuntenmassage) ingezet voor de algehele verbetering en het behoud van gezonde huidconditie, welbevinden en jeugdigheid. Gezichtsreflexologie werkt sneller dan voetreflexologie omdat het gezicht dichter bij de hersenen ligt waar zich het controle centrum van het lichaam bevindt. Het gezicht is een micromap van het lichaam dus masseren op een bepaald punt kan ook een positief effect hebben op het corresponderende lichaamsdeel. De behandeling ontspant het hele lichaam omdat op het zenuwstelsel wordt gemasseerd. Het helpt om stress te verlichten en zo het hele lichaam te helen.

De oppeppende huidverjongingsbehandeling van Living Nature is een gerichte behandeling om zichtbaar fijne lijntjes en rimpels te verbeteren en te verminderen en zo de eerste tekens van het ouder worden tegen te gaan.

 

Waaruit bestaat de oppeppende huidverjongingsbehandeling van Living Nature?

1. diepe reiniging van het gezicht en peeling of scrub

2. meridiaan drukpuntmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Verstevigende Flax Serum van Living Nature waarin roos, rozenbottel en wortelolie om effectief fijne lijntjes en rimpels te verzachten en te reduceren en ter ondersteuning van voor de algehele verbetering en het behoud van gezonde huidconditie, welbevinden en jeugdigheid.

3. Het gebruik van het unieke en door een Nieuw Zeelandse kunstenaar gemaakte natuurstenen staaf, de AcuBeauty wand, om fijne lijntjes en rimpels te behandelen en de doorbloeding hier extra te stimuleren

4. Gerichte kleine frictiemassage bewegingen op de met de AcuBeautywand behandelde lijntjes en rimpels. Hierbij wordt de Radiance Night Oil gebruikt (het "vloeibare goud" van Living Nature met rijke olieën, werkstoffen, vitaminen en mineralen) om het herstel, de vernieuwing en de verjonging van de cellen extra te stimuleren.

5. Zachte lymfedrainage massage van het gezicht om alle vrij gekomen afvalstoffen af te voeren en de bloedcirculatie en gezonde huid te stimuleren.

6. Gezichtspacking van 8 minuten met een hoofd/schoudermassage

 

Voor wie of wanneer is de oppeppende huidverjongingsbehandeling geschikt?

Aan te bevelen voor de huid met (vooral beginnende) lijntjes en rimpels.

Hoe vaak is de behandeling nodig?

Voor een goed resulaat zijn ongeveer 6 wekelijkse behandelingen nodig gevolgd door een maandelijkse onderhoudsbehandeling. Om een goed resultaat op lange termijn te behalen en te behouden dienen de serum en de olie van Living Nature thuis gebruikt  te worden.

Wat is het resultaatt?

Dit is niet alleen een intensieve, resultaat gerichte gezichtsbehandeling die u er stralend en jeugdiger uit laat zien, maar u gaat met een totaal ontspannen en super verwend gevoel de deur uit.