Specialisaties

U kunt bij Bee natural voor de volgende specialisaties terecht:

  • Puurr Zen Ritueel behandelingen
  • Cupping
  • Warme honingbehandeling
  • Hotstone massage
  • Body sugaring
  • Verwijderen ongewenste huidoneffenheden 
  • Bindweefselmassage gelaat  (met Bee Venom Mask)

 Hieronder de uitgebreide uitleg per specialisatie 

Zen Ritueel behandelingen

Uniek aan deze Zen gezichtsbehandelingen is dat elke behandeling begint met een intromassage. Deze bestaat uit een combinatie van het gebruik van grote verwarmde en heerlijk geurende kruidenstempels en een massage van de nek en schouders. Er zijn behandelingen van 60 minuten en ± 90 minuten. De huidverbetering tijdens de behandelingen van ± 90 minuten bestaat o.a. uit een 10 minuten durende massage van gezicht en decolleté met speciale huid/bindweefselrollers en evt. de fruitzuurpeeling AHA 10% (meerprijs € 10,00 extra 10 min.). Door het gebruik van de bindweefselrollers wordt het onderhuidsbindweefsel gestimuleerd. Zo worden de fibroblasten versterkt en wordt de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevorderd. Dit geeft een stevige, volle en frisse huid. Ook stimuleren de rollers de doorbloeding, waardoor voedingsstoffen weer beter worden opgenomen.

De fruitzuurpeeling verwijdert dode huidcellen, verfijnt het huidrelief en werkt oplichtend bij hyperpigmentatie bij behandeling in kuurverband.

Tijdens de behandelingen wordt veel gemasseerd: aan het begin (de intromassage), tijdens de behandelingen een uitvoerige massage tussendoor (vooraf gegaan en afgesloten met de warme kruidenstempels) en tijdens het masker (een hoofd/oor en voetenmassage)!

Cupping

Facial Cups behandeling

De Facial Cups behandeling bestaat uit een reiniging van decolleté, hals en gezicht, een scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen, een korte gezichtsmassage en een gezichtsmasker afgestemd op het huidtype. Tijdens de behandeling wordt er met de Facial Cups gemasseerd tijdens de reiniging en de gezichtsmassage.

Wat is cupping massage?

Er wordt gemasseerd met de siliconen vacuüm cups van Bellabaci. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Op deze wijze wordt er op een succesvolle manier een behandeling gegeven met een geweldige ontspannende en helende werking.De Facial Cups zorgen voor een optimale stimulatie van de huid en onderliggend weefsel (lederhuid en onderhuids bindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedsomloop verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Het verwijdert mee-eters omdat het een diepe doordringende zuigkracht heeft, waardoor teveel aan olie uit de poriën wordt verwijderd en de huid hierna er schoon en fris uit gaat zien. 

De massage met de Facial Cups is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid terug te krijgen. Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en de elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en wordt deze verstevigd.

Voordelen

- Verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
- Verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
- Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
- Verbetert en verzacht littekenweefsel
- Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
- Betere opname van werkstoffen
- Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
- Verfijnt de poriën
- Vermindert rimpels en fijne lijntjes
- Draineert vochtwallen en onderkin
- Het losmaken van verklevingen
- Heeft een vaatverstevigende werking

De Facial Cups behandeling kan niet worden toegepast bij acne, couperose, open wonden, erg verslapte huid, een zeer gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op een ontstoken huid.

De Facial Cups kunnen voor een verbeterend resultaat ook dagelijks thuis worden gebruikt. Vraag hiervoor om meer informatie tijdens de behandeling.

---------------------------------------------------------

Body cups behandeling

Body cupping op de rug helpt o.a. om vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren, afval- en gifstoffen uit de spieren af te voeren, de spierspanning te verbeteren, blokkades op te heffen en het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

 

 

Verwijderen ongewenste huidoneffenheden

Wilt U ook af van die vervelende en storende huidoneffenheden? Maak nu bij Bee natural een afspraak voor een behandeling met het "Tele-weg" apparaat om deze snel en veilig te laten verwijderen!

U kunt voortaan bij Bee natural terecht om o.a. de volgende huidoneffenheden te laten verwijderen:

Couperose, ook wel tele's genoemd, ontstaat op de dunnere plekjes van je huid wanneer de haarvaatjes verslappen en niet meer kunnen samentrekken. Daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid.

Kleine rode spinnetjes (spinneavi)

Rode bloedblaasjes

Steelwratjes, dit zijn kleine wratjes die met een klein “steeltje” aan de huid vastzitten

Fibromen

Pigmentvlekjes

Ouderdomsplekjes (hyperkeratose)

Bee natural heeft daar nu een blijvende oplossing voor: de Tele-weg.

 

Hoe werkt de Tele-weg?

Na een intake gesprek en een controle van de te behandelen plekken kan de behandeling gestart worden. De Tele-weg coaguleert de ontsierende rode adertjes, en verwijdert fibromen en kleine storende huidoneffenheden heel snel, gemakkelijk, zonder littekens, veilig en blijvend. Voor sommigen kan het iets onaangenaam zijn maar het wordt niet als pijnlijk ervaren (hangt ook af van de te behandelen plek). Na enige dagen vormt zich een heel fijn korstje op het behandelde gebied, waarna de huid vanzelf geneest binnen 7 tot 10 dagen. U ziet er daarna niets meer van! Bij het behandelen van tele’s zijn de adertjes zelfs direct verdwenen. De meeste behandelingen duren maar enkele minuten. Voor behandeling van meerdere oneffenheden of grotere gebieden moet een aparte afspraak gemaakt worden. Probeer in deze tijd de zon te vermijden, dus doe dit niet vlak voor een vakantie!

Voor wie geschikt?

In principe kan iedereen zich met de Tele-weg laten behandelen, er zijn echter een paar contra-indicaties. Er kan bijv. niet behandeld worden als er sprake is van een metalen prothese, bij hart- en vaatziekten of bij een pacemaker. Uw Bee natural huidspecialist kan u hier verder meer over vertellen. Voor vragen kunt u altijd bellen met 06-16308347.

Nog een groot voordeel van deze methode is dat u hierbij geen speciale produkten hoeft aan te schaffen.

Warme honing

Direct een gladde en stralende huid met deze oppepper!

Het warme manuka honingmasker zorgt voor een optimale ontspanning en verwijdert zeer effectief dode huidcellen. De manuka honing hydrateert, voedt, heelt, beschermt en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Het resultaat is verbluffend en direct op te merken! Voor een intensieve werking wordt uw gezicht tijdens dit masker gemasseerd met 2 grote verwarmde rozenkristallen.

Hotstone massage

Hot Stone massage draagt bij aan het herstel van het lichaam, het voert afvalstoffen af, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam weer in balans brengen. Daarnaast is het een heerlijke verwenning en super onstpannend. Bij deze massage wordt zowel met warme stenen als met de handen uitgebreid gemasseerd.

Body sugaring

Body sugaring (ontharen)

Het alternatief voor harsen! Minder pijnlijk!

Body sugaring is ontharen met suikerpasta om op een natuurlijke, veilige en zachte manier van ongewenst haar af te komen voor zowel vrouwen als mannen. De haren breken niet af, de methode irriteert niet en ingegroeide haren behoren tot het verleden.

Het resultaat is een zachte, mooie huid omdat het tegelijkertijd dode huidcellen verwijdert. Op den duur leiden de behandelingen zelfs tot een vermindering van de haargroei. De suikerpasta is geschikt voor alle huidtypen (ook psoriasis en suikerziekte) en kan overal op het lichaam gebruikt worden.

Kijk bij Tarieven voor de mogelijkheden en prijzen

Bindweefselmassage gelaat + Bee venom mask

Bindweefselmassage is een stevige manuele anti-age massage die dient voor:

- optimale stimulatie van de huid en onderliggende weefsels

- versteviging van de huid: door het simuleren van de fibroblast cellen wordt de productie van o.a. collageen en elastine (zijn bouwstoffen van huid) gestimuleerd

- betere opname van werkstoffen

- verbetering van de bloedtoevoer en soepelheid van de huid 

- versterking van de huid en weerstand tegen schadelijke invloeden

- verbetering van de stofwisseling

- mooiere glans en kleur  doordat histamine (weefselhormoon) vrijgegeven wordt

- vervaging mimische lijnen en tegengaan van rimpels

Het Bee Venom masker is organisch en combineert de natuurlijke botanische eigenschappen van biologische Manuka Honing met de effectieve eigenschappen van bijengif. 

- vermindert fijne lijntjes en rimpels, verstevigt en maakt de huid voller

- versterkt het bindweefsel van de huid en verfijnt de structuur

- geeft de huid een gezonde en jeugdige glans

- houdt de huid gehydrateerd en helpt verjongen door stimulatie van celvernieuwing

- een prachtige anti-aging!

De bindweefselmassage + het Bee Venom Masker versterken elkaars werking en vormen daarmee een echte anti-aging behandeling met een prachtig zichtbaar resultaat