Nieuw bij Bee natural: de bindweefsel + Bee Venom Mask behandeling. Een prachtige nieuwe anti-aging behandeling van Living Nature die echt wat doet voor de verslapte, vale huid met rimpels en lijntjes. U zult heel blij zijn met het zichtbaar effectieve resultaat!

De Zen Ritueel, de nieuwe Aroma ritueel en de huidverbeteringsbehandeling van Puurr: allemaal mooie behandelingen met prachtige resultaten. Een combinatie van zichtbare huidverbetering met een super ZeN wellness- en geurbeleving. Op de pagina Behandelingen vindt u een uitgebreide uitleg.

Welkom

De naam Bee natural is ontstaan als een woordspeling met een knipoog naar de bij van de Manuka honing. Manuka is een bloem die in Nieuw Zeeland groeit en een van de hoofdingrediënten vormt van de 100% natuurlijke producten van Living Nature uit New-Zeeland, waar in de praktijk mee wordt gewerkt. Alle producten van dit merk bevatten hoogwaardige werkstoffen uit de Nieuw-Zeelandse natuur. Omdat de producten niet zijn geparfumeerd zal de eerste kennismaking met Living Nature voor u zeer verrassend en bijzonder zijn.

Alle verpakkingen zijn bovendien recyclebaar, dus milieuvriendelijk. Daarnaast worden er absoluut geen chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen in de producten gebruikt. Hiervoor heeft men een puur natuurlijke bewaarmethode ontwikkeld. Kortom: alles is echt puur natuurlijk, dus heerlijk (Bee) natural!

Tevens worden de producten van het merk Puurr gebruikt bij de Puurr Zen Ritueel- en  huidverbeterings-behandelingen: mooie behandelingen met prachtige resultaten. Een combinatie van zichtbare huidverbetering met een super ZeN wellnessbeleving. De producten van Puurr zijn voor 96% natuurlijk.

In de praktijk kunt u terecht voor diverse behandelingen en massages. De specialisaties varieren van korte en oppeppende tot weldadige, luxe en huidverbeterende gezichtsbehandelingen en van hotstonemassages tot alternatieve verwijdering van lichaamsbeharing, de zgn. body sugaring methode. Dit is een fantastische en ook weer puur natuurlijke manier van ontharen op basis van suiker en kruiden.

Maak ook eens een afspraak om op een natuurlijke manier mooi te blijven of heerlijk en weldadig te genieten en te ontspannen bij Bee natural. U bent van harte welkom!

Dorry Bakker

Bee natural gaat voor persoonlijk klantcontact, kwaliteit op hoog niveau en uitstekende service.